skip to Main Content

CE Chauffeur

Wij zijn een bruisend transportbedrijf dat bekend staat om zijn snelle leveringen en nog snellere service. Met ons uitgebreide wagenpark en vele mogelijkheden zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van elke klant. Met een modern en uitgebreid wagenpark leveren wij betrouwbare transportdiensten aan klanten in diverse sectoren. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CE chauffeur.

Inhoud van de functie:

Als CE chauffeur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van transportroutes voor onze opdrachtgevers. Ons jonge wagenpark bestaat uit vrachtwagens, trailers en wipkarren. Vanuit de standplaatsen in Vijfhuizen en Beverwijk starten de dagelijkse routes binnen de Benelux. Je professionele rijvaardigheid als CE chauffeur komt goed van pas en je gaat onderdeel maken van een team met vakbekwame en gezellige collega’s.

Wat kan Arrowline je bieden?

Je komt werken bij een bedrijf waar jij het verschil kan maken. Een werkomgeving vol dynamiek en een unieke bedrijfscultuur waar humor en avontuur centraal staan. Rooster met vaste werktijden vinden veel collega’s prettig. We hanteren een informele werksfeer waar hard gewerkt wordt. Een salaris overeenkomstig CAO Beroepsgoederenvervoer (inclusief waarde vakantiedag) en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (meer dan alleen reiskosten en vitaliteitsprogramma) zijn onderdelen van ons pakket. Je kruipt achter het stuur van een jong en modern wagenpark bestaande uit DAF en Volvo.

Wat is er nodig om bij Arrowline te werken?

Jij bent de Beroepsgoederenchauffeur en de collega die werkplezier zoekt bij één van de gezelligste bedrijven waar alles goed is verzorgd. Jij bent van nature enthousiast en de fijne collega die past binnen ons team. Verder breng jij mee:

  • Rijbewijs CE;
  • Geldige code 95 en bestuurderskaart;
  • Flexibiliteit en zelfstandigheid maar zeker ook werken in teamverband;
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Word jij onze nieuwe collega?

Indien deze functie als CE chauffeur je aanspreekt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@arrowline.nl of bel met +31204489088.
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Johan Stikvoort. Wij kijken uit naar je reactie!