Wie is Arrowline?

Arrowline staat bekend om de synergie tussen de onderdelen; transport, logistiek en support. Oftewel het ‘totale pakket’. In 2020 zijn wij al 25 jaar dé expert binnen de totale keten van de Supply Chain om voor diverse opdrachtgevers de betrokken allround partner te zijn. Deze meerwaarde wordt bij uiteenlopende organisaties uitgevoerd. Arrowline is een gezonde organisatie die handelt volgens de geldende wet- en regelgeving en die continu creatief en oplossingsgericht bezig is om de servicelevels naar een hoger niveau te brengen.  

Onze medewerkers

Arrowline voelt voor mij als thuiskomen. De hechte groep die dag in dag uit voor elkaar klaar staat, op elke positie binnen het bedrijf, is iets wat ik nog nooit eerder heb meegemaakt. Op persoonlijk vlak of op werk gerelateerd; Arrowline staat altijd voor mij klaar! Daarom andersom dus ook. Ik kan met trots vertellen dat ik bij Arrowline werk. Als ik naar mijn collega's en dienstjaren kijk denk ik dat deze mening door iedereen zal worden gedeeld.
Geston van Baardewijk
Project coördinator
Al meer dan 20 jaar werk ik voor Arrowline. Ik heb het bedrijf zien groeien van 5 naar inmiddels wel meer dan 55 vaste en 60 flex medewerkers. Én we blijven maar groeien! Het is enorm gaaf om met alle collega's dagelijks een prestatie neer te zetten op nationaal en internationaal vlak. Arrowline is een zeer dynamisch, leuk en sociaal bedrijf met doorgroeimogelijkheden. De sfeer is super en elke dag ga ik met heel veel plezier naar mijn werk.
Transport Manager
Johan Stikvoort
Transport manager
Ruim 10 jaar ben ik werkzaam bij Arrowline. In mijn rol als Support Manager zorg ik er samen met mijn team voor dat alle transport ritten voor onze klanten in geheel Europa gecoördineerd worden. Onze kracht is kennis en flexibiliteit wat ervoor zorgt dat wij altijd onze beloftes waarmaken. Wij zijn de spin in het web tussen onze klanten en vervoerders. Bovendien zorgen wij er elke dag voor dat goederen keurig en op tijd op de plaats van bestemming aankomen.
Alexandre Costa Ferreira
Support manager

Door continue innovaties zijn wij de oplossing voor klanten! Arrowline ontzorgt de klant volledig door actief in te spelen op steeds complexer wordende logistieke vraagstukken. Ons unieke all-in-one concept en jarenlange ervaring staan hier centraal. Dit is de ideale combinatie om toonaangevend te zijn in het bieden van slimme oplossingen. Onszelf uitdagen om de grenzen op te zoeken, vormt de zuurstof voor Arrowline om te blijven groeien. Dit zorgt ervoor dat de klant met niets anders achterblijft dan een geruststellende glimlach.

2002

Volledig wagenpark 2002, specialisatie pakketdistributie

2011

Eerste kilometers Arrowline LZV Road train in 2011

Missie

Arrowline hanteert op een creatieve manier het aspect van ‘verbinden en verbreden’, hierdoor vormen wij samen met de klant één geheel. Er wordt meebewogen met de klant, om ervoor te zorgen dat zij nooit een nummer zijn! Daar waar het voor de klant ophoudt, pakt Arrowline door met haar excellente kennis en ervaring. Ons unieke concept is de synergie tussen de onderdelen; logistiek, support en transport. Dit zorgt voor een solide fundering, waar samen met de klant een paleis op kan worden gebouwd. 

Strategie

Onze ambitie is om onze klanten op een duurzame en innovatieve manier te blijven bedienen, als een onafhankelijk Fair Play bedrijf voor mens en milieu. Wij willen ons onderscheiden door voor te blijven op de technologische trends in een markt die continue onderhevig is aan ontwikkeling en verandering. Dit willen wij realiseren door het digitale vlak te perfectioneren en onze medewerkers hier continue op te trainen. Op deze manier blijft ons servicelevel op hoog niveau.

2019

Afvalverwerking Milgro (FloraHolland)