skip to Main Content

Medewerker Wagenpark / Chauffeur

Wij zijn een bruisend transportbedrijf dat bekend staat om zijn snelle leveringen en nog snellere service. Met ons uitgebreide wagenpark en vele mogelijkheden zorgen wij voor een glimlach op het gezicht van elke klant. Met een modern en uitgebreid wagenpark leveren wij betrouwbare transportdiensten aan klanten in diverse sectoren. Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmonteur/chauffeur voor onze vrachtwagens.

Inhoud van de functie:

Als onderhoudsmonteur voor vrachtwagens ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan ons wagenpark. Je zult werken met een breed scala aan vrachtwagens, variërend van lichte bedrijfswagens tot zware vrachtauto’s. Ons wagenpark bestaat uit vrachtwagens, trailers en wipkarren. Je gaat regelmatig de kans krijgen om zelf achter het stuur te kruipen en vrachtzendingen af te leveren, waarbij zowel je professionele rijvaardigheid als klantgerichte servicevaardigheden kunt tonen. Je bent het aanspreekpunt van onze collega’s, de chauffeurs. Op onze standplaatsen in Vijfhuizen en Beverwijk zullen de werkzaamheden plaatsvinden en daarnaast zal je zo nu en dan ook chauffeurs werkzaamheden uitvoeren wanneer dit nodig is binnen de Benelux. Kortom een diverse en veelzijdige functie.

Wat kan Arrowline je bieden?

Je komt werken bij een bedrijf waar jij het verschil kan maken. Een werkomgeving vol dynamiek en een unieke bedrijfscultuur waar humor en avontuur centraal staan. We hanteren een informele werksfeer waar hard gewerkt wordt. Een competitief salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onderdelen van ons pakket. Het is een uitdagende functie waarin veiligheid, duurzaamheid en collegialiteit hoog in het vandaal staan. Doorgroeimogelijkheden zijn volop aanwezig in de organisatie.

Wat is er nodig om bij Arrowline te werken?

Jij bent de collega die werkplezier zoekt bij één van de gezelligste bedrijven waar alles goed is verzorgd. Jij bent van nature goed in plannen en organiseren, daarnaast werk je goed samen met interne en externe partijen. Verder breng jij mee:

  • Rijbewijs B,C, bij voorkeur CE ( bereid om evt. LZV certificaat te willen behalen);
  • Flexibiliteit en zelfstandigheid maar zeker ook werken in teamverband;
  • Ervaring als onderhoudsmonteur voor vrachtwagens is een pluspunt. En als je enkele geheime chauffeursvaardigheden hebt maakt dat je een top kandidaat;
  • Kennis van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Ervaring met het diagnosticeren en oplossen van kleine mechanische, elektrische en hydraulische problemen;
  • Verklaring Omtrent Gedrag ( VOG);
  • Heftruck certificaat, of bereid deze te willen behalen;
  • Back-up middagritten met trekker / trailer of motorwagen / wipkar;
  • Back-up rangeren om containers / trailers te verplaatsen op de depots

Word jij onze nieuwe collega?

Indien deze unieke combinatie van functies als onderhoudsmonteur voor vrachtwagens en chauffeur je aanspreekt, nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Stuur je CV en motivatiebrief naar werken@arrowline.nl of bel met +31204489088.
Voor aanvullende informatie kun je contact opnemen met Johan Stikvoort. Wij kijken uit naar je reactie!